Toprecept.nl

Home Receptenzoeker

Roergebakken kipfilet metpeultjes en perzik

Aantal personen: 2

Ingrediënten

200 gr kipfilet
1 eetlepel cajunkruiden
2 eetlepels hot tomatenketchup
3 bosuitjes
100 gr peultjes
2 perziken
2 eetlepels olie
1 dl sinaasappel-perzikdrank
zout, peper

Bereiden


Snijd de kipfilet in dunne plakjes.
Roer de cajunkruiden door de ketchup en schep de plakjes kip erdoor.
Marineer de kip minstens 1/2 uur in de koelkast.
Snijd de uitjes in stukjes van ± 3 cm.
Haal de peultjes af.
Schil de perziken en snijd ze in schijfjes.
Verhit de olie in een wok of hapjespan en bak de plakjes kip al
omscheppend bruin.
Bak de ui en de peultjes ± 2 minuten mee.
Voeg de perzik en de sinaasappel-perzikdrank toe en laat alles nog
± 3
minuten sudderen.
Breng op smaak met zout en peper.
Lekker met bulghur of rijst en spitskool in kokossaus.

Bron/inzender: Astrid

Reacties

Nog geen reacties, wees de eerste!

Laat je reactie achter




Dit vind je misschien ook lekkere recepten

Roergebakkenbloemkool
Mosselen uit dewok
Tjap tjoy metei
Winterwortel met pittigegehaktballetjes
Roerbakschotel metkankong

Toprecept

Luxe salade met gerookte zalm en garnalenspiesjes